mojstri.eu

Hitro se prijavite in kadar koli posodobite vaš profil ali vnos.

Registracija vam bo vzela manj kot minuto. Po registraciji lahko dostopate do svoje nadzorne plošče, kjer lahko posodobite svoj profil in uredite vaš oddani vnos. Dodate lahko tudi podatke o sebi ali pa spremenite opis vašega vnosa.

Brezplačen osnovni vpis za predstavitev vašega podjetja in izboljšanje poslovanja.

Osnovni vpis v naš imenik mojstrov je brezplačen! Dodajte svoj vnos že danes in vaši spletni strani priskrbite še en vir prometa in izboljšajte poslovanje vašega podjetja. Če želite, lahko pri oddaji vpisa izberete možnost posebnega vpisa in si tako zagotovite najboljšo izpostavljenost v svoji kategoriji in pri rezultatih iskanja.

Izbirate lahko med BREZPLAČNIM osnovnim vpisom ali plačljivim posebnim vpisom. Oba ponujata:

 • opis vašega podjetja, ki bo predstavljeno pred natančno določenim ciljnim občinstvom;
 • kontaktne podatke, ki bodo ustvarili stik z našimi obiskovalci;
 • povezavo do vaše spletne strani za izboljšavo optimizacije vaše spletne strani;
 • povezavo do vaših Facebook in Twitter računov za pridobitev novih sledilcev;
 • ocene in mnenja vaših strank;
 • možnost odziva na mnenja strank;
 • zemljevid vaše lokacije;
 • kontaktni obrazec za obiskovalce, ki se zanimajo za vaše usluge.

Poseben vpis vam prinaša dodatne prednosti:

 • postavitev na vrh prve strani v vaši kategoriji (pred vsemi osnovnimi vpisi) za zagotovitev najvišje možne izpostavljenosti;
 • postavitev na vrh rezultatov iskanja (pred vsemi osnovnimi vpisi);
 • poudarjeno ozadje, ki se razlikuje od ostalih vpisov.

Povežite se s tisoči obiskovalcev, ki iščejo vaše storitve.

Nudimo vam veliko priložnost za oglaševanje vašega podjetja pred velikim in nenehno rastočim občinstvom. Z rastjo našega imenika in celotne spletne strani raste tudi število obiskovalcev. Naša spletna stran vam nudi odlično priložnost za stik z vašimi ciljnimi strankami v istem trenutku, ko iščejo vaše storitve, in koristne in izčrpne podatke, ki jih prepričajo v poslovanje z vami.

Trojna izpostavljenost: vaš novi vnos se pokaže na naši spletni strani, hkrati pa je objavljen tudi našim sledilcem na Twitterju in Facebooku.

Vsak novi vpis v naš imenik bo, tako kot nove objave in sporočila za javnost, objavljen na naši Twitter strani. »Tvit« vam izreče dobrodošlico ob vpisu v naš imenik in vključuje neposredno povezavo do vašega vnosa, kar našim sledilcem olajša stik z vami. Poleg tega je vsako Twitter sporočilo avtomatično objavljeno tudi na naši Facebook strani, tako da lahko naši oboževalci prejemajo obvestila o vašem novem vnosu.

Vaš vnos bo poslan vsem večjim iskalnikom za še večjo izpostavljenost.

Vaš novi vnos bo poslan vsem večjim iskalnikom, ki po naši spletni strani iščejo nove podatke. Vaš vnos je pravzaprav kot objava na blogu, ki jo iskalniki izpišejo, ko posameznik išče sorodne ključne besede. Zato je pomembno, da v vašem vnosu navedete čim več podatkov, ker vam to zagotovi več ključnih besed, po katerih vas lahko poiščejo.

 

© 2013 MOJSTRI.EU - spletni portal mojstrov in obrtnikov. Vse pravice pridržane.
Skip to toolbar