mojstri.eu

Dobrodošli na portalu mojstri.eu. Če nadaljujete s pregledovanjem in uporabo te spletne strani, soglašate, da pristajate na sledeče pogoje poslovanja, ki skupaj z našim pravilnikom o zasebnosti upravljajo razmerje portala mojstri.eu z vami kot uporabnikom.

Izraz ‘mojstri.eu‘ ali ‘nas’ ali ‘mi’ se nanaša na lastnike te spletne strani. Izraz ‘vi’ se nanaša na uporabnika ali obiskovalca naše spletne strani.

Uporaba te spletne strani je predmet sledečih pogojev poslovanja:

Vsebina te spletne strani je namenjena izključno vaši splošni uporabi in informiranju. Lahko se spremeni brez obvestila.

Niti mi niti tretje osebe ne dajemo kakršnega koli zagotovila ali garancije za natančnost, ažurnost, izvedbo, celovitost ali primernost podatkov in materialov, najdenih ali ponujenih na tej spletni strani v kakršen koli namen. Soglašate, da lahko takšni podatki in materiali vsebujejo netočnosti ali napake in da mi izrecno, v največjem obsegu, ki ga dovoljuje zakonodaja, nismo odgovorni za take netočnosti ali napake.

Uporaba kakršnih koli podatkov ali materialov s te spletni strani je v celoti na vašo lastno odgovornost, za kar mi ne moremo prevzeti odgovornosti. Vaša lastna odgovornost je, da se prepričate, ali izdelki, storitve ali podatki, ki so na voljo preko te spletne strani, zadovoljujejo vaše specifične zahteve.

Ta spletna stran vsebuje material, ki je naša last oz. sodi pod našo licenco. Ta material vključuje, vendar ni omejen na obliko, postavitev, videz in grafiko. Kopiranje je prepovedano, razen če je v skladu z obvestilom o avtorskih pravicah, ki tvori del teh pogojev poslovanja.

Vse blagovne znamke, ki so uporabljene na tej spletni strani in niso v lasti oz. ne sodijo pod licenco upravljavca spletne strani, so na spletni strani posebej označene.

Nepooblaščena uporaba te spletne strani lahko pripelje do zahtevka za plačilo škode in/ali se smatra kot kaznivo dejanje.

Ta spletna stran vsebuje tudi povezave na druge spletne strani. Te povezave vam nudimo z namenom, da si pridobite dodatne podatke. To ne pomeni, da te spletne strani tudi podpiramo. Do vsebin teh spletnih strani nimamo nobene odgovornosti.

Portal mojstri.eu si pridržuje pravico do urejanja, razvrščanja, popravljanja ali zavrnitve oddanih vpisov. Naš namen je ohranjanje najvišjih možnih standardov natančnosti, jasnosti in zakonitosti, zato bomo, če vaš vnos ogroža te standarde, stopili v stik z vami in vas prosili za razjasnitev. Spletna stran mojstri.eu ne odgovarja za kakršno koli škodo, nastalo zaradi napak ali izpustov.

Prosimo, da upoštevate, da ne prevzemamo odgovornosti za izdelke oz. storitve, ki se prodajajo ali so ponujene. Odgovornost za odgovarjanje na vaša sporočila in potrjevanje legitimnosti nosijo posamezniki, ki so vnose tudi objavili. Mi nudimo le prostor in ne nadziramo izdelkov oz. storitev, ponujenih drugim uporabnikom, prav tako pa portal mojstri.eu ne nadzira uporabnikov naše spletne strani.

* Vsak posamezni član je odgovoren za svoj vnos in njegovo vsebino.

* Pridržujemo si pravico do zavrnitve vnosa, ki po naši presoji ni primeren.

* Ne odgovarjamo za kakršno koli škodo v povezavi s katerim koli vnosom.

* Pridržujemo si pravico do izbrisa katerega koli vnosa, oddanega ob katerem koli času, zaradi katerega koli razloga, tudi če ugotovimo, da je uporabnik navedel napačne ali zavajajoče podatke.

* Izjavljamo, da ne sprejemamo odgovornosti za kakovost, vsebino, vrsto ali zanesljivost spletnih strani, ki so preko povezav dostopne z naše spletne strani ali spletnih strani, ki vodijo do naše spletne strani, in da z njimi nismo povezani oz. jih ne predstavljamo.

Portal mojstri.eu lahko pogoje poslovanja za svojo spletno stran brez obvestila kadar koli spremeni. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da ste vezani na trenutno različico splošnih pogojev poslovanja.

© 2013 MOJSTRI.EU - spletni portal mojstrov in obrtnikov. Vse pravice pridržane.
Skip to toolbar