mojstri.eu

Spletni imenik mojstri.eu vam nudi veliko priložnost za oglaševanje vašega podjetja pred velikim in nenehno rastočim občinstvom. Z rastjo našega imenika in celotne spletne strani raste tudi število obiskovalcev. Če hočete ime vašega podjetja postaviti pred naše občinstvo in si zagotoviti večjo izpostavljenost, razmislite o postavitvi oglasne pasice na naši spletni strani. Ponujamo različne možnosti pri postavitvi in merah oglasnih pasic.

Prva možnost je oglasna pasica v velikosti 468 × 60 na vrhu naše strani. To oglasno sporočilo zagotovi največjo izpostavljenost, ker se pojavi na vsaki strani naše spletne strani in se nahaja tik ob našem logotipu. Oglasne pasice v taki velikosti se lahko postavijo tudi pod vnose v našem imeniku ali pa vstavijo v nekatere naše objave.

Druga, zelo priljubljena možnost, je oglasna pasica v velikosti 250 × 250, ki se nahaja v desni stranski vrstici. Postavi se lahko na različna mesta in na več straneh. Na vsakem mestu se lahko tudi naključno izmenjuje več različnih oglasnih pasic.

Tretja možnost je večja oglasna pasica v velikosti 728 × 90, ki se lahko vstavi na nekatere strani polne širine. Če ste zainteresirani, lahko oglasno pasico postavimo neposredno pod vrstico za krmarjenje, s čimer vam zagotovimo veliko izpostavljenost.

Zadnja možnost je oglasna pasica v velikosti 125 × 125, ki se lahko postavi pod vnose v našem imeniku ali v nekatere naše objave. Te manjše oglasne pasice so navadno prikazane v skupinah po pet.

Če vas zanima oglaševanje pri nas in bi radi dobili bolj podrobne podatke, vključno s cenami, nas prosimo kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami!

© 2013 MOJSTRI.EU - spletni portal mojstrov in obrtnikov. Vse pravice pridržane.
Skip to toolbar